Kokoonpanotyöntekijöitä Nammo Lapua Oy:lle

Nammo Lapua Oy kuuluu kansainväliseen Nammo-konserniin. Nammo Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 115 milj. euroa ja työntekijöitä 400. Yhtiön asiakkaita ovat puolustusvoimat, viranomaiset, alan teollisuusyritykset sekä jälleenmyyjät. Nammolla on tehtaat Vihtavuoressa, Sastamalassa ja Lapualla sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Vihtavuoren tehdasalueella Nammo valmistaa puolustusvälineitä; mm. laukauksia, panoksia ja komponentteja sekä ruutituotteita.

Haemme asiakkaallemme Nammo Lapua Oy:n Vihtavuoren tehtaalle kokoonpanotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään tarkkuutta vaativassa kokoonpanotyössä, joka pitää sisällään ajoittain myös muita työtehtäviä, kuten tuotteiden pakkausta. Työ on päivätyötä, mutta toivomme valmiutta 2-vuorotyöhön. Työssä noudatetaan tarkkoja turvallisuusmääräyksiä ja valituille työntekijöille tehdään turvallisuusselvitys.

Hakijalta toivomme sorminäppäryyttä, tarkkuutta ja hyvää keskittymiskykyä sekä tunnollisuutta ja kykyä työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tarkkuutta vaativasta kokoonpanotyöstä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät marraskuun 2023 loppuun asti. Nammon tilauskanta on vahva ja hyville tekijöille on jatkossa tarjolla pitkäaikaista työtä asiakkaamme toiminnoissa Vihtavuoressa. 

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 11.06.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Hytönen / +358 40 124 4591 / pinja.hytonen@kruunuhr.fi 

Kokoonpanotyöntekijöitä Nammo Lapua Oy:lle
Keski-Suomi, Laukaa
Hakuaika:29.05.2023 - 11.06.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES/Urakka