Laatu- ja tuotekehitys koordinaattori Keuruulle

Vaissi on perheyritys, joka saanut alkunsa vuonna 1829. Vaissin kaalikääryleet tehdään rakkaudella ja huolellisella käsityöllä. Tehtaalla pyöritellään vuosittain yli 10 miljoonaa käärylettä maailmalle! Kasvis- ja lihakaalikääryleiden lisäksi valmistuu isoja määriä kaalilaatikkoa. Vaissi Oy valmistaa ja myy myös ainutlaatuisella tekniikalla tehtyä kaalinlehteä kotimaan markkinoille ja vientiin. Kaksi vuotta sitten Vaissi investoi valmisruokatuotantoon ja tehtaalla valmistuu valmisruoka-aterioita alihankintana yhteistyökumppaneille. Lue Vaissin koko tarina osoitteesta www.vaissi.fi

Etsimme asiakasyrityksellemme laadun- ja tuotekehityksen koordinaattoria Keuruulle. 

Laadun- ja tuotekehityksen koordinaattorin työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vastuullisia. Työtehtäviisi kuuluu reseptiikan ja tuotetietojen ylläpito sekä hallinta. Vastaat tuotekehityksestä ja tuotehuollosta sekä tuotenäytteiden suunnittelusta ja valmistamisesta yhdessä laatupäällikön kanssa.

Vastuualueellesi kuuluu myös omavalvontalaboratorion toiminta, omavalvonnan tarkastuskierrosten tekeminen ja niistä raportointi, sisäiset auditoinnit ja kehittämisprojektit. Laadun- ja tuotekehityksen koordinaattori on mukana HACCP-teamin toiminnassa. Työtehtäviä on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme hakijalta itsenäistä työotetta sekä tiimityöskentelytaitoja, hyvää ja reipasta asennetta työntekoon sekä halua ja kykyä oppia uutta. Odotamme hakijalta kykyä hallita isojakin kokonaisuuksia sekä mielenkiintoa kehittämistehtäviin. Lisäksi toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja tietoteknisiä taitoja. Edellytämme sekä suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle antaa bio- ja elintarviketekniikan insinööri AMK- tai restonomi AMK-tutkinto tai kokemuksen kautta hankitut vastaavat tiedot. Yhtiössä on käytössä elintarviketurvallisuus- ja johtamisjärjestelmä BRCGS, jonka tuntemus katsotaan hakijan eduksi.

 

Vaissi tarjoaa sinulle mukavan ja monipuolisen työyhteisön sekä työpaikan luonnonkauniissa ympäristössä nykyaikaisissa työskentelytiloissa joustavin työajoin.

Vaissi tukee osaajiensa työhyvinvointia erilaisilla henkilöstölle suunnatuilla työsuhde-eduilla. Työhaastattelun yhteydessä kerromme lisää eduistamme ja samalla hakijalla on mahdollisuus päästä näkemään tuotantopuolelle ja tutustua työntekijöihimme.

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy Vaissi Oy:lle. Yhtiö noudattaa elintarvikealan työehtosopimuksia. Voit laittaa hakemukseesi palkkatoiveesi.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 11.06.2023.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa Pinja Hytönen / +358 40 124 4591 / pinja.hytonen@kruunuhr.fi

 

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Laatu- ja tuotekehitys koordinaattori Keuruulle
Keski-Suomi, Keuruu
Hakuaika:19.05.2023 - 11.06.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES