Vahinkosaneeraaja Jyväskylään

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Haemme asiakasyrityksellemme vahinkosaneeraajaa Jyväskylään.

Vahinkosaneeraajana työtehtäviisi kuuluvat osaamisestasi riippuen vahinkokohteiden purkutyöt, seinärakenteiden uusiminen, pintakäsittely, lattiatyöt, listoitukset sekä kalusteasennukset. Kohteet voivat olla sekä vesi-, että palovahinkokohteita, mutta tehtävän kuvaa voidaan muokata osaamisesi ja aiemman työkokemuksesi mukaan, joten myös alalla aloittavat huomioidaan haussa. 

Toivomme hakijalta reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta. Työvälineet tulevat asiakkaalta ja samoin kulkeminen yleensä tehdään asiakkaan kalustolla. Riippuen sijainnistasi ja käytettävissä olevista työkaluista, voi työtä tehdä myös omilla välineillä / autolla. Osaaminen laatoituksesta katsotaan eduksi. Toivomme aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Valittu henkilö työllistyy määräajaksi Kruunu HR:n kautta, mutta työn kesto sovitaan asiakkaan kanssa. Tällä hetkellä työtä on luvassa pidemmäksi aikaa. Palkkauksessa sovelletaan Rakennusalan työehtosopimusta. Työ on päivätyötä.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 11.06.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Hytönen / +358 40 124 4591 / pinja.hytonen@kruunuhr.fi 

Vahinkosaneeraaja Jyväskylään
Keski-Suomi, Jyväskylä
Hakuaika:22.05.2023 - 11.06.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES