Siivoojia kesätöihin TL Maint Oy:lle

TL-Maint Oy tarjoaa niin taloyhtiöille kuin toimitilakiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistöhuolto-, siivous- ja viherpalvelutarpeisiin. TL-Maint Oy tunnetaan monipuolisesta osaamisesta sekä ketterästä ja luotettavasta palvelusta. Huolehdimme kiinteistönne viihtyisyydestä ja turvallisuudesta aina ammattitaidolla ja ripeästi.

Etsimme asiakasyrityksellemme TL-Maint Oy:lle siivoojia kesätöihin Jyväskylään

Siivoustiimissä pääset työskentelemään siivoustehtävissä mm. taloyhtiöiden porraskäytävissä sekä toimisto- ja liiketiloissa. Jos olet reippaasti töihin tarttuva, innokas oppimaan uutta ja pidät liikkuvasta työstä, meillä on töitä juuri sinulle! Pääset luomaan viihtyisyyttä ja tekemään puhdasta jälkeä asiakkaidemme kiinteistöihin. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä nykyaikaisiin työvälineisiin ja menetelmiin.  

TL-Maint tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, arvokasta työkokemusta sekä reilut työkaverit ja roppakaupalla uusia taitoja tulevaisuuden varalle. Täysi-ikäisyys ajokortti on eduksi. Edellytämme suomen kielen taitoa. 

Työsuhde solmitaan aluksi vuokratyösuhteena Kruunu HR:n kautta, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä TL-Maintin kirjoille myös opiskeluiden ohelle! Huomaathan, että työajat sijoittuvat pääasiassa viikonloppuihin.

Mikäli kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi Kruunu HR:n nettisivujen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Haku päättyy sunnuntaina 11.06.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Hytönen / +358 40 124 4591 / pinja.hytonen@kruunuhr.fi

 

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Siivoojia kesätöihin TL Maint Oy:lle
Keski-Suomi, Jyväskylä
Hakuaika:23.05.2023 - 11.06.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Osa-aikainen
Palkkaus:TES