Tekninen myyjä Fluiconnecto Oy:lle

Fluiconnecto on alansa johtava kansainvälinen palveluorganisaatio, joka on keskittynyt hydrauliikan komponentteihin ja järjestelmiin. Yritys tarjoaa tuotteita ja palveluita asiakkaillensa kaikilla markkinasegmenteillä. Yritys toimii 29 maassa ja työllistää tällä hetkellä yli 1300 työntekijää. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: https://www.fluiconnecto.com/fi/

Etsimme asiakasyrityksellemme teknistä myyjää vastaamaan Keski-Suomen alueesta.

Työtehtäviisi kuuluu hydrauliikan ratkaisu- ja palvelumyyntiä, tarjousten laskemista ja laatimista sekä sopimusneuvotteluihin osallistumista. Lisäksi vastaat asiakassuhteiden ylläpidosta ja työskentelet asiakasrajapinnassa yhdessä muun myyntitiimin kanssa liiketoimintaa tukien. Työtehtäviä on mahdollista myös räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan!

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä, sillä halu oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan alalla on avainasemassa tehtävää haettaessa. Myös perustuntemus hydrauliikasta on plussaa, mutta pääset vahvistamaan tällä saralla osaamistasi työn ohella, sillä tehtävään tarjotaan kattava perehdytys. Toivomme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta matkustaa 2–3 kertaa viikossa pääsääntöisesti Keski-Suomen alueella, sekä suomen ja englannin kielen osaamista.

Fluiconnecto tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä kansainvälisessä organisaatiossa, vuosikymmenien kokemuksella varustetun tiimin tuen sekä mahdollisuuden työskennellä perehdytyksen jälkeen myös osin etänä.

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy Fluiconnecto Oy:lle.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 1.10.2023.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa Tiia Karjalainen / tiia.karjalainen@kruunuhr.fi / +358 40 124 4591

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Tekninen myyjä Fluiconnecto Oy:lle
Keski-Suomi, Jyväskylä
Hakuaika:11.09.2023 - 01.10.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:Neuvoteltavissa