Kunnossapitoasentajaksi Nammo Lapua Oy:lle

Nammo on pohjoismainen puolustusvälinekonserni ja sillä on tuotantoa 10 maassa työllistäen noin 2800 henkilöä. Nammon Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 115 milj. euroa ja työntekijöitä yli 400. Suuri osa tuotteista menee vientiin ja päämarkkina-alueina ovat Pohjois-Amerikka, Pohjoismaat ja muu Eurooppa. Loppukäyttäjiä ovat alan teollisuusyritykset, viranomaiset ja puolustusvoimat sekä urheiluampujat ja metsästäjät. Vihtavuoressa Nammo valmistaa raskaita ampumatarvikkeita ja niiden komponentteja sekä ruutia. Nammo investoi vahvasti tulevaisuuteen Suo­messa ja Vihtavuoressa on käynnissä monia suuria investointihankkeita.

Etsimme asiakasyrityksellemme Nammo Lapua Oy:n Vihtavuoren tehtaalle kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään tuotantomenetelmien, -prosessien, -laitteiden ja kunnossapitotoimenpiteiden asiantuntemustasi sekä osaamistasi. Tehtävänäsi on ylläpitää ja varmistaa tuotannon häiriötöntä ja turvallista toimintaa, tuottavuutta sekä laaduntuottokykyä. Lisäksi osallistut omalta osaltasi tuotannon kehitysprojekteihin kuten laiteasennuksiin ja käyttöönottoihin. 

Nammo Lapua Oy tarjoaa sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn, kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen tehtävien suorittamiseen. Saat myös mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa työympäristössä kasvavan yrityksen riveissä!

Katsomme eduksi työkokemuksen teollisuuden kunnossapidossa ja laiteasennuksissa.

Valittu henkilö työllistyy Nammo Lapua Oy:n Vihtavuoren tehtaalle. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta valmius vuorotyöhön oltava. Palkkauksessa sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 24.9.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Karjalainen / +358 40 124 4591 / tiia.karjalainen@kruunuhr.fi 

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Kunnossapitoasentajaksi Nammo Lapua Oy:lle
Keski-Suomi, Jyväskylä, Laukaa
Hakuaika:08.09.2023 - 24.09.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES