Työkalujen valmistajaksi Tikka Spikes Oy:lle

Tikka Spikes Oy edustaa nykyaikaisen nastateknologian kansainvälistä huipputasoa. He tekevät jatkuvaa työtä tuodakseen markkinoille turvallisimpia, kestävimpiä ja ympäristöystävällisimpiä nastaratkaisuja. Tuotekehityksen edelläkävijänä Tikka Spikes on tulevaisuudessakin paras valinta nastan toimittajaksi. Tikka Spikes on osa kansainvälistä Continental-konsernia. Lisätietoja yrityksestä: www.tikkaspikes.fi

Haemme asiakasyrityksellemme Tikka Spikes Oy:lle oma-aloitteista ja oppimiskykyistä työkalujen valmistajaa työkaluosastolle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Jos koet, että työskentely konepajaympäristössä on miellyttävää etkä kaihda mahdollista vuorotyötä, saatat olla hakemamme henkilö. Työ tapahtuu NC-ympäristössä ja se tehdään alkuun koneistuskeskuksella tai NC-sorvilla. Työkaluvalmistuksen muissa työvaiheissa käytämme muun muassa lankasahaa, kipinätyöstöjä, suurnopeusjyrsintää sekä manuaali- ja NC-hiontaa. Työtehtäväsi suunnitellaan osaamisesi pohjalta. Odotamme hakijoilta moniosaamista, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä reipasta ja ammattimaista otetta työskentelyyn.

Eduksesi katsotaan:

  • Kone- ja metallialan koulutus
  • Työkokemus työkalujen valmistuksesta
  • NC-koneistus- ja CAD/CAM osaaminen
  • Hionnan ja kipinätyöstön tuntemus
  • Oma-aloitteisuus
  • Kyky oppia uusia asioita nopeasti

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön
  • Vaihtelevat työtehtävät
  • Mahdollisuuden jatkuvasti oppia ja kehittyä
  • Ammattitaitoisen tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

Myös juuri opintonsa päättäneet tai vastavalmistuvat otetaan huomioon paikkaa täytettäessä. Koska työ vaatii erityisosaamista, olemme tarvittaessa valmiita kouluttamaan valitsemamme henkilön haettavaan tehtävään.

Jätäthän hakemuksesi Kruunu HR:n verkkosivujen kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti hakujakson aikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku sulkeutuu sunnuntaina 1.10.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Karjalainen / +358 40 124 4591 / tiia.karjalainen@kruunuhr.fi 

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Työkalujen valmistajaksi Tikka Spikes Oy:lle
Keski-Suomi, Jyväskylä
Hakuaika:25.08.2023 - 01.10.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:Teknologiateollisuuden TES