Kokoonpanotyöntekijäksi Samesor Oy:lle

Samesor on kuopiolainen konepaja-alan yritys, joka palvelee asiakkaitaan maailmanlaajuisesti. Yrityksellä on yli 50 vuoden kokemus alalta. Samesor tunnetaan maailmalla korkealuokkaisista ohutlevyjen rullamuovauslinjoistaan rakennusteollisuudelle. Linjoja on toimitettu yhteensä n. 1 000 yli 60. maahan.

Etsimme asiakkaallemme, Samesorille motivoituneita kokoonpanotyöntekijöitä, jotka ovat valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin ja kehittämään omaa osaamistaan.

Kokoonpanotyöntekijänä pääset työskentelemään monipuolisten tuotanto- ja kokoonpanotehtävien, sekä muiden avustavien tehtävien parissa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus kokoonpano-/tuotantotöistä, mutta yhtä tärkeää on reipas ja rohkea asenne sekä halu oppia uutta. Myös automatiikka- ja hydrauliikkatuntemus on eduksi -ei kuitenkaan välttämätön edellytys. Työhön saat kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Samesor huolehtii itse myös valmistamiensa laitteiden asennuksesta, minkä vuoksi työ vaatii matkustusvalmiutta ulkomaille, joten englannin kielen taitoa tarvitaan. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Samesor tarjoaa arvokasta työkokemusta kansainvälisten projektien läpiviennissä. Pääset työskentelemään monipuolisten projektien parissa, ja pääset kehittämään taitojasi ja ammatillista osaamistasi erilaisten kokoonpanotehtävien parissa.

Töitä on tarjolla määräajaksi joulukuun puoleenväliin asti, jonka jälkeen tarkastellaan mahdollista jatkoa asiakkaan tilauskannan mukaan. Työsuhde solmitaan Kruunu HR:n kanssa, ja palkkauksessa sovelletaan asiakasyrityksessä käytössä olevaa työehtosopimusta.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja haluat olla osa dynaamista ja innostavaa työympäristöä, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian Kruunu HR:n nettisivujen kautta. Haku päättyy sunnuntaina 24.9.2023.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa Tiia Karjalainen / tiia.karjalainen@kruunuhr.fi / +358 40 124 4591

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Kokoonpanotyöntekijäksi Samesor Oy:lle
Pohjois-Savo, Kuopio
Hakuaika:12.09.2023 - 24.09.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES