Osto- ja palveluasiantuntija Tikka Spikes Oy:lle

Tikka Spikes Oy edustaa nykyaikaisen nastateknologian kansainvälistä huipputasoa. He tekevät jatkuvaa työtä tuodakseen markkinoille turvallisimpia, kestävimpiä ja ympäristöystävällisimpiä nastaratkaisuja. Tuotekehityksen edelläkävijänä Tikka Spikes on tulevaisuudessakin paras valinta nastan toimittajaksi. Tikka Spikes on osa kansainvälistä Continental-konsernia. Lisätietoja yrityksestä: www.tikkaspikes.fi

Etsimme asiakasyrityksellemme Tikka Spikes Oy:lle osto- ja palveluasiantuntijaa liittymään heidän tiimiinsä.

Osto- ja palveluasiantuntijan roolissa sinulla keskeinen asema hankinnoissa, käsittäen toimittajasuhteiden hallinnan, sisäisen ja ulkoisen palvelutuen tarjoamisen sekä asiakaspalvelun. Päivittäiset tehtäväsi ulottuvat tilauspyyntöjen vastaanotosta ja tuotannon seurannasta aina ajantasaisten toimitusten varmistamiseen asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseksi. Lisäksi vastuullasi on tilausten tekeminen, toimittajien kilpailuttaminen ja valinta, mikä vaatii neuvottelutaitoja ja ostopäätöksenteon hallintaa optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Toimittajahallintaan liittyvät tehtävät muodostavat laajan vastuualueen, jota hoidat systemaattisesti ja tarkasti osana työtehtäviäsi.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tai osaamista vastaavista tehtävistä. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät organisointi- sekä ongelmanratkaisukyvyt, ja verkostoituminen on sinulle luontaista. Viestinnässäsi korostuu selkeys ja avoimuus, mikä luo vahvan perustan tiimityölle. Jos nämä piirteet kuvaavat sinua, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta ja harkita sinua osaksi Tikka Spikesin tiimiä.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa kaupallista koulutusta
 • Vähintään 3 vuoden kokemusta hankinnoista, myynnistä tai asiakaspalvelutehtävistä
 • Vähintään 2 vuoden kokemusta ERP-ohjelmistoista
 • Hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
 • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa (muu kielitaito esim. saksan tai venäjän osaaminen katsotaan eduksi)
 • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön
 • Kilpailukykyisen palkkauksen – huomioimme palkkatoiveen
 • Liikunta-, lounas-, hieronta- ja kulttuuriedut
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • Alennukset Continentalin renkaista
 • Ilmaislippuja teatteriin ja urheilutapahtumiin
 • Mahdollisuuden käyttää 2 työpäivää kuukaudessa opiskeluun
 • Kattavan työterveyshuollon (myös psykologi ja fysioterapia)

Tehtävään valittu henkilö työllistyy vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tikka Spikes Oy:lle. Jätäthän hakemuksesi Kruunu HR:n verkkosivujen kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti hakujakson aikana. Haku sulkeutuu sunnuntaina 10.12.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Karjalainen / +358 40 124 4591 / tiia.karjalainen@kruunuhr.fi 

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Osto- ja palveluasiantuntija Tikka Spikes Oy:lle
Keski-Suomi, Jyväskylä
Hakuaika:28.11.2023 - 10.12.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:Palkkatoive