Hitsaajia S&W Metalko Oy:lle

S&W Metalko on ylpeästi kotimainen metallialan yritys ja täyden palvelun metallitalo. He ovat sitoutuneet valmistamaan laadukkaita metallituotteita asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti. S&W Metalko tarjoaa inspiroivan työympäristön, missä ammattitaito kukoistaa ja jokainen tuote kertoo tarinaa tinkimättömästä laadusta.

Etsimme asiakkaallemme S&W Metalko Oy:lle hitsaajia Jyväskylään.

Hitsaajana työtehtäviisi kuuluvat ohutlevyn mag/mig/tig-sarjahitsaukset. Sarjahitsauksen eräkoot vaihtelevat 100-1000 kappaleen välillä ja pääasiassa hitsataan lyhyttä saumaa. Materiaaleina pääosin FE ohutlevyä 1–3 mm/ohutseinäputkea/lankaa 3–12 mm ja näiden yhdistelmiä. Tehtävässä ei ole luokkahitsausvaateita, vaan tavoitteena on, että hitsausjälki on siistiä ja roiskeetonta. Työtehtäviisi kuuluu myös muita erilaisia kokoopanotöitä.

Tehtävässä menestyt reippaalla ja motivoituneella asenteella sekä halulla oppia uutta. Työhön saat kattavan perehdytyksen. Hakijalla toivotaan olevan jo hieman hitsauskokemusta ja alumiini/ruostumattoman teräksen hitsausosaaminen katsotaan eduksi.

Valittu henkilö työllistyy määräajaksi Kruunu HR:n kautta, jonka jälkeen siirtyminen asiakkaan kirjoille on mahdollinen. Palkkauksessa sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työ on päivätyötä, mutta odotamme valmiutta 2-vuorotyöhön.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 10.12.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Karjalainen / 040 124 4591 / tiia.karjalainen@kruunuhr.fi 

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Hitsaajia S&W Metalko Oy:lle
Keski-Suomi, Jyväskylä
Hakuaika:27.11.2023 - 10.12.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES / Palkkatoive