Kesätöihin varastotyöntekijäksi Serres Oy:lle

Serres on maailman johtava potilasnesteiden hallintaan keskittyvien ratkaisujen toimittaja. Integroitujen ratkaisujen avulla he auttavat terveydenhuollon ammattilaisia onnistumaan päivittäisessä työssä, tehden sairaaloiden potilasnesteiden keräämisestä ja hävittämisestä turvallisempaa, älykkäämpää ja kestävämpää. Serres-potilasimujärjestelmät ovat päivittäin tukemassa yli 75 000 leikkauksessa ympäri maailmaa auttaen terveydenhuollon ammattilaisia keskittymään siihen, mikä on kaikkein olennaisinta. Lisätietoja löydät yrityksen kotisivuilta osoitteesta www.serres.com.

 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Serres Oy:n Saarijärven tehtaalle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2024.

Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti sisäisen varaston tehtäviä, kuten tarvikkeiden hyllytystä ja niiden vientiä varastolta käyttöpaikoille, varaston järjestyksen ylläpitoa, sekä lastien purkua ja lähetysten lastausta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkipäiviin painottuen, joten viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaat.

Arvostamme hakijan aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi pumppukärryn, pinovaunun sekä tukipyörätrukin käyttökokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia uutta. Saatat siis olla etsimämme työntekijä, jos omaat motivoituneen sekä ahkeran työotteen, ja olet nopea oppimaan uutta! Edellytämme hakijalta kuitenkin vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen lisäksi mahdollisuuden toimia osana kasvavaa, menestyvää ja kehittyvää yritystä. Serres Oy on arvostettu työpaikka, jossa on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät. Serres Oy on savuton työpaikka.

Jätäthän hakemuksesi Kruunu HR:n verkkosivujen kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti hakujakson aikana. Haku päättyy sunnuntaina 2.6.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa Serres Oy:n varaston työnjohtaja Sari Kallio, puh. 040 631 9161. Mahdolliset tiedustelut arkisin klo 12–15.30.

 

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Kesätöihin varastotyöntekijäksi Serres Oy:lle
Keski-Suomi, Saarijärvi
Hakuaika:13.05.2024 - 02.06.2024 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES