Kokoonpanotyöntekijä Elekmerk Oy:lle

Elekmerk on vuonna 1993 perustettu Keuruulla toimiva ohutlevymekaniikan, koneistuksen, pintakäsittelyn ja kokoonpanon palveluja tarjoava yritys. Vuonna 2023 heidän liikevaihtonsa oli n. 6 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 50. Kaikkea heidän toimintaansa ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. Elekmerkin omistaa 100% perheomisteinen ja kotimainen Teiskonen Oy. Lisätietoja Elekmerkistä työnantajana löydät yrityksen kotisivuilta osoitteesta https://www.elekmerk.fi/.

 

Etsimme asiakasyrityksellemme Elekmerk Oy:lle kokoonpanotyöntekijää liittymään heidän tiimiinsä Keuruulla sijaitsevalle mekaniikkatehtaalle.

Tässä tuotannon loppuvaiheen työtehtävässä tarvitaan sorminäppäryyttä ja tarkkuutta, mutta työ on fyysisesti kevyttä, joten fyysisiä vaatimuksia työlle ei ole. Yleismittarin käyttökokemus on plussaa, mutta emme vaadi erityistä kokemusta tai koulutustaustaa, sillä saat kattavan perehdytyksen työsuhteen alussa. Tärkeintä on hyvä asenne ja intohimo käsillä tekemiseen. Jos siis ruuvimeisseli ja jakoavain pysyvät käsissäsi, ja vietät vapaa-aikasi esimerkiksi autojen parissa tai remonttihommissa, saatat olla etsimämme henkilö!

Elekmerk Oy tarjoaa sinulle loistavan ja siistin työympäristön, sekä hyvän työyhteisön Keuruulla. Elekmerkillä saat käyttöösi parhaat työkalut ja menetelmät, sekä pääset osaksi isompaa konsernia. 

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa, ja palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan, joten voit halutessasi esittää palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena Kruunu HR:n kanssa, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua Elekmerk Oy:n kirjoille. 

Jätäthän hakemuksesi Kruunu HR:n verkkosivujen kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti hakujakson aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 28.7.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Karjalainen / tiia.karjalainen@kruunuhr.fi / +358 40 124 4591

 

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Kokoonpanotyöntekijä Elekmerk Oy:lle
Keski-Suomi, Keuruu
Hakuaika:11.07.2024 - 28.07.2024 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES / Sopimuksen mukaan