Tuotantotyöntekijöitä Jyväskylään

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

 

Etsimme ahkeria tuotantotyöntekijöitä Jyväskylään.

Tuotantotyöntekijänä pääset työskentelemään osana tuotantolinjoja oman osaamistasosi mukaan. Työtehtäviisi voi kuulua erilaiset tuotanto- ja kokoonpanotehtävät sekä mahdollisesti muita avustavia tehtäviä. Eduksi katsotaan kokemus tuotantotöistä, mutta tärkeintä tässä tehtävässä on reipas asenne, halu oppia uutta sekä valmius työskennellä fyysisessä työssä. Työhön saat kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Töitä on tarjolla määräajaksi, mutta myös pidemmät työsuhteet ovat mahdollisia.
Työsuhde solmitaan Kruunu HR:n kanssa. Palkkauksessa sovelletaan asiakasyrityksessä käytössä olevaa työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 05.02.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Hytönen / +358 40 124 4591 / pinja.hytonen@kruunuhr.fi

Tuotantotyöntekijöitä Jyväskylään
Keski-Suomi, Jyväskylä
Hakuaika:11.01.2023 - 05.02.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus: