Tehtaanedustajaksi Kaskipuu Oy:lle

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Se on suomalainen perheyritys, joka vaalii vuosien aikana syntyneitä arvoja, kulttuuria ja pitkiä perinteitä kasvusta huolimatta. He ovat ylpeitä siitä, että he pystyvät tarjoamaan turvallisen työpaikan ja näkymät tulevaisuuteen vakavaraisessa yrityksessä, joka haluaa kehittyä ja olla aina vain parempi työpaikka. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2021 noin 65 milj. euroa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa. Kaskipuu Oy on osa Kaski Partners -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli n. 70milj. euroa. 

Haemme asiakasyrityksellemme tehtaanedustajaa ikkuna- ja ovimyyntiin Pohjanmaan alueelle!

Tehtaanedustajana tehtävääsi kuuluu aktiviinen Kaski-tuotteiden ja -palveluiden myynti kuluttaja-asiakkaille omalla myyntialueellasi, joka on n. 100km kodistasi ja työtä tehdään niin itsenäisesti kuin yhdessä tiimin kanssa. Omalla asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä, sillä toimistohommat voit hoitaa kotoa käsin ja myynti tapahtuu asiakkaiden luona. Työt tehdään arkena, joten viikonloput voit pyhittää vapaa-aikaasi. Työ on hyvin vapaata, liikkuvaa ja päivät ovat takuulla erilaisia. Työsi tueksi saat mahtavan bookkaustiimin, joka täyttää kalenteriasi asiakastapaamisilla!

Tehtävässä saat kattavan perehdytyksen myynnin sekä tuotteiden saloihin ja tiimiltäsi saat jatkuvan tuen työssä onnistumiseen. Lähiesihenkilö on mukana päivittäisessä tekemisessäsi ja opastaa sekä kouluttaa sinua päivittäin, viikottain sekä kuukausittain myynnin matkallasi. 

Odotamme hakijalta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä luodaan yhteisen menestyksen edellytykset.

Tässä tiivistetysti se, mitä Kaskipuu Oy tarjoaa sinulle:

  • Loistavat työkaverit ja tiimin
  • Asiakashankinnan tuen
  • Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen
  • Tuen tuloksen tekemiseen myös perehdytyksen jälkeen
  • Mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin
  • Hyvän konseptin, jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä
  • Tulevaisuuden sekä mahdollisuudet vahvaa kasvua tekevässä yrityksessä

Kaskipuu Oy tuottaa suomalaisiin koteihin maankuuluja Kaski-ovia ja -ikkunoita avaimet käteen -periaatteella. Heille on tärkeää täyttää asiakkaiden toiveet ja saavuttaa laadukas lopputulos, jonka takana yritys voi rehdisti seisoa.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 05.02.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Putkonen / mikko.putkonen@kaski.fi / +358 41 439 7498

Lisätietoja hakuun liittyen antaa Pinja Hytönen / pinja.hytonen@kruunuhr.fi / +358 40 124 4591

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Tehtaanedustajaksi Kaskipuu Oy:lle
Pohjanmaa, Vaasa
Hakuaika:13.01.2023 - 05.02.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Vakituinen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES