Sesonkityöntekijäksi Kaskipuu Oy:lle

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Se on suomalainen perheyritys, joka vaalii vuosien aikana syntyneitä arvoja, kulttuuria ja pitkiä perinteitä kasvusta huolimatta. He ovat ylpeitä siitä, että he pystyvät tarjoamaan turvallisen työpaikan ja näkymät tulevaisuuteen vakavaraisessa yrityksessä, joka haluaa kehittyä ja olla aina vain parempi työpaikka. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2021 noin 65 milj. euroa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa. Kaskipuu Oy on osa Kaski Partners -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli n. 70milj. euroa. 

Etsimme asiakkaallemme sesonkityöntekijöitä Viitasaarelle.

Sesonkityöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat ovi- ja ikkunalinjojen kokoonpanon, sekä osakomponenttien valmistuksen työtehtävät. Työ voi sisältää tuoteosien valmistusta, koneistusta, pintakäsittelyä, viimeistelyä, varustelua, sekä kokoonpanolinjan työtehtäviä, kuten puitteiden asentamista ja lasitusta. Työnkuvaa voidaan räätälöidä osaamisesi ja oman kiinnostuksesi mukaan!

Arvostamme hakijan hyvää asennetta tulokselliseen työntekoon sekä aitoa intoa oppia uutta! Tässä tehtävässä pärjää reippaalla ja oma-aloitteisella työotteella, iloisella asenteella ja hyvällä joukkuehengellä. Työ on kolmivuorotyö, joten odotamme valmiutta vuorotyöhön. Eduksi katsotaan aiempi kokemusta tuotantotyötehtävistä ja trukin käyttötaito. Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut asenne, sillä tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Työt alkavat sovitusti kevään aikana ja töitä on tarjolla sesongin ajaksi arviolta elo-syyskuulle, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa tehtävässä. Palkkauksessa sovelletaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 05.03.2023.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa Pinja Hytönen / pinja.hytonen@kruunuhr.fi / +358 40 124 4591

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Sesonkityöntekijäksi Kaskipuu Oy:lle
Keski-Suomi, Viitasaari
Hakuaika:13.01.2023 - 05.03.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES