Kokiksi Muurame Golf Oy:lle

Muurame Golf sijaitsee vaihtelevassa keskisuomalaisessa maastossa ja se tunnetaan tasokkaasta kentästään, jonka nuorekas ja rento ilmapiiri on tärkeä osa kenttäkulttuuria. Vahvuutena on aina iloinen henkilökunta ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen asiakaspalvelu. Klubin kahvila-ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla, viheriöiden ympäröimänä, aivan golfkentän ytimessä, jossa asiakkaat pääsevät kruunaamaan golfpäivänsä.

Klubi-ravintolan valikoimasta löytyy virvokkeita, kahvia sekä vitriinin makeita ja suolaisia tuotteita sekä herkulliset ruoka-annokset.

 

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoisia kokkeja golf-kaudelle 2023 osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Lounaskokkina työtehtäviisi kuuluu lounaan, ruoka-annoksien ja vitriinituotteiden valmistus sekä huolehdit päivittäisestä siisteydessä keittiössä ja klubin tiloissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelutehtävät.

Asiakaspalvelijana sinulla on tärkeä rooli Golf Klubin iloisen ilmapiirin luojana, sillä olet jatkuvasti tekemisissä golf-asiakkaiden kanssa. Toivommekin hakijalta iloista ja huumorintajuista asiakaspalveluasennetta, reipasta ja oma-aloitteista otetta työntekoon, joustavuutta sekä paineensietokykyä, sillä aika ajoin asiakkaita on paljon ja työ on hyvin kiireistä.

Edellytämme hakijalta hygienia- ja anniskelupassia. Aikaisempi kokemus kahvila- tai ravintolatyöskentelystä ja kiinnostus golfia kohtaan katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mielekkään työn ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Arvostamme valmiuttasi työskennellä koko kauden ajan. Huomioithan, että alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön.

Töitä on tarjolla golfkauden ajaksi, eli arviolta huhti-toukokuusta syys-lokakuuhun.
Työsuhde solmitaan Kruunu HR:n kanssa. Palkkauksessa sovelletaan asiakasyrityksessä käytössä olevaa työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 26.03.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Hytönen / +358 40 124 4591 / pinja.hytonen@kruunuhr.fi

 

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Kokiksi Muurame Golf Oy:lle
Keski-Suomi, Muurame
Hakuaika:09.03.2023 - 26.03.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES