Porrassiivoojia Jyväskylän HuoltoSilta Oy:lle

Jyväskylän HuoltoSilta tarjoaa kiinteistöjen huolto-, siivous- ja viherpalveluita jo 30 vuoden kokemuksella. HuoltoSillan ammattitaitoinen henkilökunta ja toimiva kalusto takaavat, että työt hoidetaan ripeästi ja tehokkaasti. Tällä hetkellä he työllistävät noin 70 vakinaista kiinteistöalan ammattilaista.

 

Etsimme asiakasyrityksellemme Jyväskylän HuoltoSilta Oy:lle porrassiivoojia kesätöihin Jyväskylään.

Kesätöissä porrassiivoojana työtehtäviisi kuuluvat porras- ja yleisten tilojen sekä saunojen siivous- ja puhtaanapitotehtävät. Ajokortti on välttämätön, sillä työskentelyalueenasi toimii Jyväskylän alue, mutta omaa autoa et tarvitse, sillä ajot ajetaan HuoltoSillan autolla. Tehtävässä menestyt työtä pelkäämättömällä, motivoituneella ja reippaalla asenteella. Työ on vastuullista ja vaatii tekijältään hyvää peruskuntoa. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työtä tehdään työparin kanssa.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 06-15 välillä ja viikoittainen työaika on 37,5h/vko. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät arviolta elokuun loppuun. Palkkauksessa sovelletaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Valittu henkilö työllistyy määräajaksi Kruunu HR:lle.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 26.03.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Hytönen / +358 40 124 4591 / pinja.hytonen@kruunuhr.fi 

 

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Porrassiivoojia Jyväskylän HuoltoSilta Oy:lle
Keski-Suomi, Jyväskylä
Hakuaika:06.03.2023 - 26.03.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES