Logistiikkatyöntekijä Kuhmoisiin

Meltex on kotimainen rakennustarvikealan uranuurtaja, joka on palvellut ammattirakentajia, jälleenmyyjiä ja teollisuutta jo vuodesta 1993. Meltex tarjoaa muovinlujaa osaamista tunnettuna putki- ja kaivovalmistajana sekä monipuolisena rakennustarvikemaahantuojana. Laaja tuotevalikoima, maanrakennus- ja LVI-tarvikealan erikoisosaaminen sekä nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen ovat yrityksen kulmakiviä. Meltex Oy Plasticsin asiantuntijat palvelevat sinua ympäri Suomea, oman myymäläverkoston ja valtakunnallisen tukkumyynnin voimin.

 

Etsimme asiakasyrityksellemme Meltex Oy Plasticsille logistiikkatyöntekijää / pyöräkoneenkuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kuhmoisiin.

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset logistiikan työtehtävät tehdasalueella ja teet vahvasti yhteistyötä ajojärjestelijän kanssa. Tässä tehtävässä onnistuminen edellyttää oma-aloitteista ja ahkeraa työotetta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa ja tiimityöskentelytaitoja. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tai kuljetusalalta katsotaan eduksi. Työ on 2-vuorotyötä.

Työsuhde solmitaan aluksi vuokratyösuhteena Kruunu HR:n kanssa kesän ajaksi, mutta mahdollisuus pidempään työsuhteeseen on olemassa. 

Mikäli kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 26.03.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Hytönen / pinja.hytonen@kruunuhr.fi / +358 40 124 4591 (arkisin klo 8-16) ja Henri Östman / henri.ostman@meltex.fi / +358 20 777 0289

 

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Logistiikkatyöntekijä Kuhmoisiin
Pirkanmaa, Kuhmoinen
Hakuaika:22.02.2023 - 26.03.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES