Tuotantotyöntekijä maalauslinjalle Jyväskylään

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

 

Etsimme ahkeria tuotantotyöntekijöitä maalauslinjalle Jyväskylään.

Maalauslinjan tuotantotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat ripustus- ja vastaanottotehtävät.

Tässä tehtävässä onnistuu reippaalla ja ripeällä asenteella. Lisäksi toivomme hakijalta oma-aloitteista otetta työntekoon, halua oppia uutta sekä kykyä työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää kykyä työskennellä fyysisyyttä vaativissa tehtävissä. Työhön saat kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Eduksi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä tai muusta tuotantotyöstä. Työ on 2-vuorotyö.

Työsuhde solmitaan Kruunu HR:n kanssa määräajaksi, jonka jälkeen työllistyminen asiakkaan kirjoille on mahdollinen. Palkkauksessa sovelletaan asiakasyrityksessä käytössä olevaa työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit, niin käy jättämässä hakemuksesi Kruunu HR:n nettisivujen kautta jo tänään, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 26.3.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Hytönen / +358 40 124 4591 / pinja.hytonen@kruunuhr.fi

Tuotantotyöntekijä maalauslinjalle Jyväskylään
Keski-Suomi, Jyväskylä
Hakuaika:10.03.2023 - 26.03.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES