Jakelukuorma-auton kuljettajaksi Jyväskylään

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Etsimme asiakkaallemme C-kortillista jakelukuorma-auton kuljettajaa Jyväskylään.

Kuljettajana työtehtäviisi kuuluvat jakelukuljetukset Keski-Suomen alueella. Tehtävänäsi on toimittaa asiakkaille puhtaita työvaatteita, vaihtomattoja ja muita asiakasyrityksen tuotteita. Samalla käynnillä noudetaan asiakkaalta käytetyt tuotteet huollettavaksi.

Tehtävässä menestyt reippaalla ja työtä pelkäämättömällä asenteella. Hakijalta vaaditaan kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyden voimassaoloa. Eduksi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä sekä Keski-Suomen alueen tuntemus.

Töitä tehdään arkipäivisin eli illat ja viikonloput ovat vapaat! Asiakkaamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, kilpailukykyisen palkkauksen, kattavan perehdytyksen sekä hyvän työporukan ja esihenkilöiden tuen. Valittu henkilö työllistyy määräajaksi Kruunu HR:n kautta, jonka jälkeen siirtyminen asiakkaan kirjoille on mahdollinen.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy sunnuntaina 02.04.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Hytönen / +358 40 124 4591 / pinja.hytonen@kruunuhr.fi 

Jakelukuorma-auton kuljettajaksi Jyväskylään
Keski-Suomi, Jyväskylä
Hakuaika:15.03.2023 - 02.04.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Määräaikainen
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES