Työskentely meillä

Kruunu HR eroaa kilpailijoista aidolla asenteella ja mutkattomalla toiminnalla. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Käytännön asiat

Käymme yhdessä läpi käytännöt, kuten palkanmaksun, vakuutukset jne. Asiakasyritys puolestaan huolehtii työhön ja työyhteisöön perehdyttämisestä sekä työnjohdosta.

Avoin hakemus

Avoin hakemus tarkoittaa sitä, että jätät tietosi meille ja otamme hakemuksesi huomioon silloin, kun avoimeksi tulee kiinnostustasi ja osaamistasi vastaava työpaikka.

Avoimen hakemuksen liitteeksi on hyvä lisätä myös CV. Muista myös, että avoimen hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään, voit päättää itse, otatko mahdollisesti tarjotun työn vastaan. Täytä avoin hakemus

Lähetä avoin hakemus

Avoimet työpaikat

Alla näet kaikki tällä hetkellä avoimet työpaikat. Tarjonta muuttuu lähes päivittäin, joten kannattaa laittaa sivu seurantaan. Huomioithan, että listalta löytyvä työpaikka voi olla keikkatyö, määräaikainen tai vakituinen työ.

Lista avoimista työpaikoista
Varastotyöntekijä MekaFluid Oy:lle Jyväskylä - Haku päättyy 18.06.2023 23:59
Työntekijöitä sisätilojen muutostöihin Jyväskylään Jyväskylä - Haku päättyy 18.06.2023 23:59
Siivoojia kesätöihin TL Maint Oy:lle Jyväskylä - Haku päättyy 11.06.2023 23:59
Vahinkosaneeraaja Jyväskylään Jyväskylä - Haku päättyy 11.06.2023 23:59
Laatu- ja tuotekehitys koordinaattori Keuruulle Keuruu - Haku päättyy 11.06.2023 23:59
Kokoonpanotyöntekijöitä Nammo Lapua Oy:lle Laukaa - Haku päättyy 11.06.2023 23:59
Palvelukeskustyöntekijä K2 Turvapalvelut Oy:lle Jyväskylä - Haku päättyy 30.06.2023 23:59
Jos et juuri nyt löytänyt itsellesi sopivaa työpaikkaa, voit aina jättää avoimen hakemuksen.

Ota meihin yhteyttä!

Artikkelit

Uusimmat uutiset ja artikkelit