Voiko Kruunu HR:n kautta saada vakituisen työpaikan?

Kyllä voi. Työnantajan tarpeesta riippuen työntekijä voidaan vuokrasuhteen jälkeen palkata vakituisesti. Kruunu HR tekee myös suoria rekrytointeja asiakkailleen.

Kuinka usein palkka maksetaan/mikä on palkanmaksupäivä?

Tuntipalkkaiselle työntekijälle maksetaan palkka kaksi kertaa kuukaudessa (kuun 15. pv ja viimeinen päivä). Kuukausipalkkaiselle työntekijälle maksetaan kerran kuussa.

Voiko työntekijä työskennellä samaan aikaan useammassa asiakasyrityksessä?

Kyllä voi. Jos työntekijä työskentelee esim. kahdessa asiakasyrityksessä samaan aikaan, teemme molempiin paikkoihin omat työsopimukset.

Minkälaista palkkaa Kruunu HR maksaa vuokratyöntekijälle?

Maksamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Noudatamme asiakasyrityksessä käytettävää työehtosopimusta. Myös sopimuspalkka on mahdollinen.

Miten toimin, jos sattuu työtapaturma?

Kaikki työntekijämme ovat vakuutettuja Kruunu HR:n puolesta. Mikäli sinulle sattuu työtapaturma, hakeudu välittömästi ensiapuun tai lähimmälle terveysasemalle. Muista mainita, että kyseessä on työtapaturma. Ilmoita asiasta myös mahdollisimman pian Kruunu HR:n toimistolle. Perehdytysohjeissa on lisää, kuinka vakuutusilmoitus tehdään vakuutusyhtiölle.

Mitä muutosturvalla tarkoitetaan?

Muutosturva on toimintamalli, joka on luotu auttamaan ja tukemaan työntekijää, joka irtisanotaan yrityksen tuotannollisista ja taloudellisista tai työnantajan toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvista syistä. Lisätietoja saat esimerkiksi ELY- tai TE-keskuksesta.