Palvelumme

Kruunu HR ei ole pelkkä henkilöstövuokrausfirma vaan palvelemme yrityksiä monipuolisesti erilaisissa henkilöstön vuokraukseen, rekrytointiin ja rekrykoulutuksiin liittyvissä henkilöstöhallinnon tehtävissä.

Rekrytointiasiantuntijamme yhdistävät oikeat tekijät heille sopiviin töihin. Teemme soveltuvuusarviointeja ja rekrytoimme työvoimaa koko EU:n alueelta ja tarvittaessa laajemmaltakin. Autamme headhuntingissa ja halutessasi voit ulkoistaa kaikki yrityksesi HR-tehtävät meille.

Henkilöstö­vuokraus

Henkilöstövuokraus mahdollistaa nopean sekä vaivattoman prosessin erilaisiin työntekijätarpeisiin. Vuokratyövoima on toimiva ratkaisu tarvitset sitten tekijää päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Löydät työntekijät lyhyisiin työtarpeisiin vaivattomasti ilman pitkiä hakuprosesseja. Työnvälitys on joustavaa, sillä Kruunu HR toimii työntekijän juridisena työnantajana ja hoidamme palkanmaksun sekä muut työsuhteen hallinnointiin liittyvät asiat.

Rekrytoinnit

Ulkoistamalla rekrytointisi meille säästät aikaa ja voit rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi. Rekrytointiprosessi alkaa tarvekartoituksella, jossa käymme tarkasti läpi rekrytoitavan position vaatimukset. Tämän jälkeen hoidamme hakuprosessin, ehdokkaiden haastattelut sekä potentiaalisten ehdokkaiden esittelyt ja mahdolliset soveltuvuusarvioinnit. Asiakkaanamme tehtäväksesi jäävät vain loppuhaastattelut ja oikean henkilön valinta.

Soveltuvuus­arvioinnit

Rekrytointien tueksi ja oikean henkilön löytämiseksi on mahdollista hyödyntää myös soveltuvuusarviointeja. Niitä voidaan soveltaa kaikkiin positioihin aina työntekijöistä ylempiin toimihenkilöihin. Käytämme maailman johtavan arviointimenetelmien toimittajan, SHL:n testejä.

Rekry­koulutus

Rekrykoulutus on yrityksille hyvä tapa löytää uusia työntekijöitä aloille, jotka tarvitsevat lisää työvoimaa. Hoidamme rekrytointikoulutukset asiakkaille avaimet käteen -periaatteella yhdessä ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä valitun kouluttajan kanssa.

Kansain­väliset työntekijät

Näyttääkö työ- ja tilauskanta hyvältä, mutta työvoimaa ei ole saatavilla? Ei hätää, meidän kauttamme on mahdollista löytää ammattitaitoista, kansainvälistä työvoimaa usealle toimialalle.

Palvelu toimii yrityksille avaimet käteen -periaatteella eli hoidamme rekrytoinnin lisäksi mm. työntekijöiden paperiasiat, asuntojen vuokraamisen sekä verotoimistokäynnin. Välitämme työvoimaa EU-alueelta, mutta myös sen ulkopuolelta.

Lähdemaita ovat pääsääntöisesti Latvia, Liettua, Puola, Slovakia ja Viro, mutta kumppanimme markkinoi avoimia työpaikkoja laajasti ympäri Eurooppaa.

Muutosturvavalmennus

Muutosturvalain muuttuessa irtisanotuilla työntekijöillä on nyt oikeus työllistämistä edistävään valmennukseen tai koulutukseen. Muutosturvavalmennus tarjoaa tukea henkilöille, jotka ovat haastavassa tilanteessa irtisanomisen jälkeen. Valmennettavat saavat vahvat valmiudet tämän päivän työnhaun taitoihin ja oman osaamisen tunnistamiseen, jotta uudelleentyöllistyminen helpottuu.

Irtisanomiset ja työtehtävien uudelleenjärjestelyt on tärkeää hoitaa huolellisesti ja suunnitelmallisesti – laadukkaalla prosessilla varmistetaan positiivinen vaikutus työnantajamielikuvaan.