Palvelukeskustyöntekijä K2 Turvapalvelut Oy:lle

K2 Turvapalvelut on kotimainen turvallisuus- ja kiinteistövalvonnan palveluyritys, jonka tarkoituksena on rakentaa turvallisempaa ja energiatehokkaampaa huomista. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia, kustannustehokkaita ja innovatiivisia palveluita niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille sekä kuluttajille. K2 Turvapalveluille on tärkeää yhdessä tekeminen ja toistemme arvostaminen.

Haluaisitko sinä olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä turvallisuuden parissa muuttuvassa toimintaympäristössä?

 

Haemme asiakasyrityksellemme K2 Turvapalvelut Oy:lle palvelukeskustyöntekijää Jyväskylään

Etsimme Jyväskylän toimipisteeseen vartijakortillista palvelukeskustyöntekijää. Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä käyttäen apunasi nykyaikaista turvallisuus - ja kiinteistötekniikkaa, mm. kameravalvontaa, sekä etäohjaus- ja päivystyspalveluita. Hakijalta edellytetään vartijakorttia, perus IT-taitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi tuntemus kiinteisteistöistä katsotaan eduksi.

Työssä pääpaino on asiakaspalvelussa, joten hyvät vuorovaikutustaidot, joustava ja ratkaisukeskeinen työote, sekä hyvä paineensietokyky ovat menestyksen avain nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Keskeisessä asemassa on selvittää tapahtumat ja tehdä tarvittavat toimenpiteet asian eteenpäin saattamiseksi.

Työ on vuorotyötä. Perehdytyksen aikana työvuorojen pituus on lyhyempi ja työskentely tapahtuu arkipäivisin. Kokemuksen karttuessa sinut koulutetaan myös viikonloppu- ja yövuoroihin.

K2 Turvapalvelut tarjoavat sinulle merkityksellisen työn ammattitaitoisessa tiimissä ja esihenkilön tuen työssä onnistumiseen.

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy K2 Turvapalvelut Oy:lle.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään Kruunu HR:n nettisivujen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku päättyy perjantaina 30.6.2023.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa Teemu Ylönen / +358 50 323 3780 / teemu.ylonen@kruunuhr.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Väisänen / +358 50 351 1811 / sami.vaisanen@k2turvapalvelut.fi 

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.

Palvelukeskustyöntekijä K2 Turvapalvelut Oy:lle
Keski-Suomi, Jyväskylä
Hakuaika:09.06.2023 - 30.06.2023 23:59
Työsuhteen muoto:Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika:Kokoaikainen
Palkkaus:TES